Karşıyaka Örnekköy Mahallesi’nde Roman Şenliği Coşkusu

Karşıyaka Örnekköy Mahallesi’nde Roman Şenliği Coşkusu

Karşıyaka Belediyesi tarafından Örnekköy Mahallesi’nde Kurban Bayramı’nın son günü düzenlenen mahalle şenliği, büyük coşkuya sahne oldu.

Örnekköy pazaryerinde gerçekleşen şenlikte özellikle Roman mahalle sakinleri, büyük bir coşku yaşadı. Çılgın Cemal, Bergama Tayfa ve Solist İpek’in sahne aldığı şenliğe gece boyu yapılan danslar damga vurdu.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, konuşmasını sahneye davet ettiği çocuklarla birlikte yaptı. Tugay, “Kurban Bayramımız mübarek olsun, dualarınız kabul olsun. Biz de bayramda bir kutlama yapmak istedik. Tabi ki ilk adres olarak Örnekköy aklımıza geldi. Sizlerle, çocuklarla birlikte olmak ve sizleri mutlu görmek her şeyden değerli. Sizlerle daha önce de bu tarz güzel etkinliklerde bir araya geldik. Gönlümde hepinizin yeri ayrı, sizleri kendime çok yakın hissediyorum. Yanımdaki çocuklar en masum varlıklar. Sizler zor günler yaşadınız. Ancak çocuklarımızın daha güzel günler yaşaması için sizlere de, bana da düşen görevler var. Çocuklarımızla her zaman birlikte olacağız. Onlara güzel bir gelecek hazırlamak biz büyüklerin görevidir. Bu eğlenceler, şenlikler bizlerin birlik ve berberliğini simgeler” diye konuştu.

Etkinliğe Başkan Cemil Tugay’ın eşi Öznur Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu ve eşi Müyesser Özuslu, Karşıyaka CHP İlçe Başkanı Serdar Koç, Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Yardımcısı Ahmet Diker ile muhtarlar katıldı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*