‘Yangından Korunma ve İtfaiyecilik Haftası’nda A YANGIN Farkı!

Sürdürülebilir bir gelecek için çalışmalarına devam eden A YANGIN ‘Yangın Güvenliği ve İtfaiyecilik Haftası’ kapsamında Bahçeşehir Koleji Güney Kampüsü öğrencileri ile buluştu.

İlkesi tüm canlıların güvenliği olan A YANGIN, Bahçeşehir Koleji Güney Kampüsü’nde 300 den fazla öğrenci ile bir araya geldi. Yangın eğitiminde iklim krizi, orman yangınları ve yangın tedbirleri konuları işlenirken, öğrenciler son teknoloji yangın söndürme simülatörü ile yangın söndürme deneyimini eğlenerek öğrendiler. Eğitimin sonunda ise tüm öğrencilere A Yangın Kurumsal İletişim ekibi tarafından katılım belgesi verildi.

‘Yangindan Korunma ve Itfaiyecilik Haftasinda A YANGIN Farki

2001 yılında kurulan A Yangın Güvenlik Sistemleri San. Tic. A.Ş. yangın korunum ve söndürme sistemleri ile itfaiye ekipmanları alanında hizmet vermektedir. Konusunda uzman mühendis kadrosu ve AR-GE & ÜR-GE çalışmaları ile ulusal ve uluslararası arenada enerji, petrokimya, bilişim, lojistik, inşaat, savunma endüstrileri başta olmak üzere otel, otoyol, tünel, toplu taşıma, konut, iş, okul ve alışveriş merkezlerinin yangın güvenlik sistemleri danışmanlığı, projelendirilmesi, uygulama ve sistemlerin periyodik ya da isteğe bağlı teknik servis, bakım ve onarım işlemlerini gerçekleştirmektedir.

Yangın sektöründe 24 ürün kategorisi ile lider kuruluş olmayı başaran A Yangın Güvenlik AŞ’nin İstanbul’da Marmara, Ankara’da Anadolu Bölge Müdürlükleri, Azerbaycan’da yurt dışı bölge temsilciliği bulunmaktadır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*