Yeni Başlayanlar için En İyi FFXIV Sınıfları

 Final Fantasy XIV’de işler ve sınıflar arasındaki en kolay kombinasyonları öğrenin.

 FFXIV Hesabınızı tamamladıktan sonra, ilk karakterinizi oluşturmak bir sonraki adımdır. Final Fantasy XIV’de, yeni bir rol denediğinizde sahip olacağınız özgürlüğü yakında keşfedeceksiniz. Ancak, aynı zamanda, her seçeneğin yeni bir oyuncu için uygun olmadığını göreceksiniz.

Gerçekten de, işleri sizin için kolaylaştırmak için, yoverou’ya Final Fantasy XIV’deki “başlangıç” kombinasyonlarını veriyoruz:

Yeni başlayanlar için en iyi FFXIV sınıfları

Keşiş (Pugilist)

Bu oyundaki silah sisteminin çok karmaşık olduğunu düşünüyorsanız, bunun gibi bir karakterle hepsini geride bırakın. Düşmanlarınıza tüm hasarı vermek için yumruğunuzu kullanacaksınız. Dahası, yakında yeteneklerinizi doğru sırada etkinleştirmenin doğru zamanda yıkıcı olabileceğini öğreneceksiniz.

Oyun seanslarınıza devam ederken, şampiyonunuz için hareketin ne kadar önemli olduğunu keşfedeceksiniz. Dahası, daha da ilerledikçe ve Keşiş sınıfının kilidini açtıkça, yumruklarınızı kullanmanın daha fazla yoluna sahip olacaksınız.

Ozan (Okçu)

Şüphesiz, MMO’larda bir dizi oyuncusu olmak çok fazla bilim gerektirmez. Genel olarak, bir ok atıp bir el ovesine ve tekrar tekrar vurursanız yardımcı olur. Ayrıca, Final Fantasy XIV gibi bir oyun, neredeyse tüm saldırılarınızı indirmenizi sağlayan bir hedefleme sistemi kullanır.

Dahası, saldırılarınızı iyi bir mesafeden atabileceğinizden, savaş alanını daha iyi görebilirsiniz. Başka bir deyişle, bir düşmanın yere büyü yaptığını kolayca görebilir ve kolayca önleyebilirsiniz.

Son olarak, Bard sınıfı size tüm partinizi geliştirebilecek daha fazla araç sunar. Şarkılarınızdan birini yayınladıktan sonra, tüm gruba güçlendirmeler ekleyecek ve her şeyi daha az sinir bozucu hale getireceksiniz. Bu nedenle,  zorlu örneklerde şarkı söylerken ek FFXIV Gil kazanabilirsiniz.

Savaşçı (Marauder)

Bu karakterin başarabileceği sağlam savunmalarla tüm partinizi koruyun. Hasara dayanmak zor gelebilir, ancak yakında kendinizi korumanın daha iyi yollarını keşfedeceksiniz. Gerçekten de, Warrior sınıfının kilidini açtıktan sonra, daha iyi kendi kendini iyileştirme ve hasar azaltma araçlarına sahip olacaksınız.

Herhangi bir Savaşçı için anahtar, savaşta “aktif” kalmaktır. Başka bir deyişle, hedefinizin etrafında hareket etmeniz ve bekleme sürelerinden çıkar çıkmaz yeteneklerinizi kullanmanız gerekir.  Kritik amaç, düşmanları mümkün olduğunca uzun süre veya yok olana kadar size odaklamaktır.

Kara Büyücü (Wonderworker)

Büyü yapmak bazen RPG topluluğunun bazı üyeleri için bir yaşam tarzı olarak algılanır. Aslında, ihtiyacınız olan tek şey biraz sabır ve yakında, her yerde bir şeylerin patladığını göreceksiniz. Ek olarak, edineceğiniz araçlarla düşmanlarınıza atabileceğiniz tonlarca AOE’ye sahip olacaksınız.

Final Fantasy XIV’de bir teker oynamak ilk başta zor gelebilir, çünkü oyuncu seçimi sırasında savunmasızsınız. Sonuç olarak, bir parti oluşturmak ve başka birinin düşmanları “Tank” etmesine izin vermek ve her şeyi öldürmenizi beklemek isteyebilirsiniz.

Beyaz Büyücü (Conjurer)

Destek oyuncusu olmak herkes için değildir. İlk olarak, birisi sağlığını kaybetmeden ve ölmeden önce her zaman odaklanmış kalmanız gerekir. İkincisi, bazen bebek bakıcılığı yaparken ve FFXIV Gil kazanamazken partinin geri kalanı harekete geçtiğinde haksızlık bulacaksınız.

Yine de, herhangi bir partide destek olarak her zaman haklı bir yer bulacaksınız. Dahası, Beyaz Büyücü’nün büyüleriyle, takım arkadaşlarınızı hayatta tutacak bir şeyiniz her zaman olacak.

Paladin (Gladyatör)

Işığın takipçisi olmak, bu fantezi dünyasında hayatta kalmak istiyorsanız size tonlarca fayda sağlayabilir. Ek olarak, tonlarca hasara dayanmanıza ve partinizi herhangi bir tehditten korumanıza yardımcı olabilecek güvenilir bir kalkanınız olacak.

Bir Paladin olarak elde edeceğiniz özgürlükle, tonlarca savunma seçeneğine ve savaşın ortasında kendinizi iyileştirmenin yollarına sahip olacaksınız.

Sihirdar (Arkanist)

Çoğunlukla kölelerinizin işi sizin için yapmasına izin vererek herhangi bir karşılaşmayı deneyimlemenin yeni yollarını bulun. Bir Sihirdar ile, birkaç adım atma ve bir süreliğine AFK’ya gitme özgürlüğüne sahipsiniz. Ayrıca, bir karşılaşmada birden fazla evcil hayvan denediğinizde işlerin nasıl farklı hale geldiğini göreceksiniz.

Her şeyden önce, bir kavganın ortasında bu oyunda her şeyin nasıl çalıştığını keşfetme özgürlüğüne sahip olacaksınız. Gerçekten de, parti üyelerinizin etkileşimlerine bakarak, rollerini nasıl yerine getirdiklerini göreceksiniz.

 

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*