GHO, Rescon Expo’da Yeni Bağlantılara İmza Attı

Türk tipi gayrimenkul danışmanlığı modeliyle sektörde farklılaşan Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Rescon Expo fuarında önemli iş bağlantılarına imza attı.

Rescon Expo’nun sektör için önemli bir buluşma olanağı sağladığını belirten GHO Kurucusu Hasan Can Çalgır, “Sektörel fuarlara katılarak, hem markalarımızın tanıtımını yapıyoruz, hem de ofislerimize daha fazla proje yönlendirme yapma imkanı buluyoruz. Fuar, bizim için verimli geçiyor. Birçok müteahhit bizimle işbirliği yapmak için görüşmelerde bulundu. Tek amacımız franchise veya taş ev satmak değil, ofislerimizin cirolarını da yükseltmek için çalışıyoruz. Fuardaki standımızda son günlerde giderek talep gören tiny house’daki çözüm ortağımız olan Piccolavita’yı da ziyaretçilerin beğenisine sunduk” dedi.

TAŞ EV TÜRKİYE TALEP GÖRÜYOR

Pandeminin gayrimenkul sektörünü doğaya yönlendirdiğini dile getiren Hasan Can Çalgır, şu görüşlere yer verdi: “GHO olarak 2 yıl önce, hem doğal hem de dayanıklı konutlar üreten Taş Ev Türkiye markasını yarattık. Pandeminin ardından konut yatırımcısı özellikle taş evlere yöneldi. GHO ile birlikte etki alanımızı da yaygınlaştırıyoruz. Toplu evler yapmıyoruz, talebe göre üretim yapıyoruz. Ülke genelinden talep almaya devam ediyoruz. Hem yatırımcıların arsalarını değerlendiriyoruz; hem de kendimiz ev ve arsayı sunabiliyoruz. Ege Bölgesi, Akdeniz ve yakın zamanda da Ankara’da Gölbaşında taş evde yeni projelere başladık. Müşterilerimizin hayali neyse onu gerçekleştirmek istiyoruz. Üç kata kadar ev yapabiliyoruz. Taş evler, uzun yıllar yaşayabilmesi ve doğal izolasyona sahip olmasıyla yazın serin ve kışın sıcak bir yapıda. Teknolojiden de yararlanıyoruz; temelden çatıya uzanan bir izolasyon uyguluyoruz. Bu evler hiçbir tadilat istemiyor. Diğer yapılara göre uzun vadede karlı bir yatırım imkanı sağlıyor”

2023 YILI SONUNDA 40 ŞUBE HEDEFİ

Hedefleri doğrultusunda sektörde büyümeyi sürdürdüklerini kaydeden GHO Genel Müdürü Özkan Yalaza da şunları söyledi; “GHO olarak hedeflediğimiz büyüme rakamlarına ulaştık. Hedeflerimiz ve planlarımız dahilinde şube sayımızı 29’a yükselttik. Bu hızı kesmek istemiyoruz. 2023 yılında da bu yayılımı genişleterek şube sayısını 40’a yükseltmek istiyoruz. Muğla, Antalya, Bursa, Manisa ve Fethiye öncelikli hedeflerimiz arasında. Yılbaşı sonrası beklenen yeni konut faiz paketlerinin açıklaması sektörü canlandıracaktır. Bu noktada GHO olarak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Müşterilerimize farklı seçenekleri hızlı bir şekilde sunmak istiyoruz. Bunun için İzmir, Didim ve Denizli bölgesindeki bazı büyük projelerin de satış pazarlama çalışmalarını üstlendik. GHO olarak yakaladığımız sinerjiyi tüm ofislere yaymak ve herkesin kazançlı çıkacağı çalışma sistemini yaygınlaştırmak istiyoruz. Aldığımız her proje tek bir ofis için değil tüm ofisleri kalkındırmak ve birlikte iş yapabilmeyi amaçlıyoruz”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*