Fuarizmir’den Kahve Kokuları Yükselecek

İzmir Kahve Fuarı, 1-4 Haziran 2023 tarihleri arasında fuarizmir’de gerçekleştirilecek. Fuar, sektör profesyonelleri olduğu kadar kahve meraklıları için de buluşma noktası olacak. Şerif Başaran, Sam Çeviköz, Atilla Narin, Orkun Üstel, İsmet Demir, İsmail Gökcan ve Levent Öncü gibi sektörün önde gelen isimlerinin yer aldığı etkinlik, söyleşi ve workshoplara da ev sahipliği yapacak. Fuar boyunca sürpriz etkinlik ve konserler de gerçekleştirilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde İZFAŞ ve SNS Fuarcılık iş birliği ile gerçekleştirilecek İzmir Kahve Fuarı – Kahve, Kahve Ekipmanları ve Sarf Malzemeleri Fuarı, 1-4 Haziran 2023 tarihleri arasında fuarizmir’de düzenlenecek. Sektörün öncü firmaları, kahve profesyonellerinin kahve endüstrisinde ihtiyaç duyduğu öğütücülerden kavurmaya kadar farklı makineler, malzemeler ve kahve ile ilgili her şey fuarda yer alacak. Ziyaretçiler; kahve endüstrisinin en yenilikçi ürünlerini ve kahve dükkânı ekipmanlarını aynı çatı altında keşfedebilip fuar alanında yüz yüze ve kolayca satın alabilecek.

Son iki gün kahve tutkunlarını da ağırlayacak

İlk iki gününde profesyonel ziyaretçilere açık olacak İzmir Kahve Fuarı, son iki gününde de sektör profesyoneli olmayan kahve meraklıları ve tutkunları için de buluşma noktası olacak. Farklı etkinlik, söyleşi, kahve kavurma, demleme gibi workshopların da yer alacağı fuar birbirinden değerli isimleri de ziyaretçilerle buluşturacak. Fuarda; Şerif Başaran, Sam Çeviköz, Atilla Narin, Orkun Üstel, İsmet Demir, İsmail Gökcan, Mert Dinler ve Levent Öncü’nün de aralarında yer aldığı sektörün önde gelen isimlerinin katılacağı kahve hakkında farklı etkinlikler düzenlenecek.

İzmir Kahve Fuarı, 1 ve 2 Haziran 2023 tarihlerinde sadece sektör profesyonellerinin ziyaretine açıkken 3 ve 4 Haziran 2023 tarihlerinde ise sektör profesyonellerinin yanı sıra kahveseverlere de kapılarını açacak. Fuar boyunca sürpriz etkinlik ve konserler de gerçekleştirilecek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*