Ahu Yağtu Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Ahu Yağtu, 11 Temmuz 1978 tarihinde İzmir’de doğmuştur. Karşıyaka’da geçirdiği çocukluk dönemiyle büyüyen Ahu Yağtu, anne ve babasının ayrılmasıyla genç yaşta hayata karşı güçlü duruşunu sergilemiştir. Sanat okulundan mezun olan Ahu Yağtu, 14 yaşında modellik kariyerine adım atmıştır. Bu kararıyla İzmir’den İstanbul’a taşınarak başarılı bir model olma yolunda ilerlemiştir.

Ahu Yağtu, kariyerinde çeşitli alanlarda kendini geliştirmiştir. Biri Bizi Gözetliyor yarışma programında sunuculuk yapmış ve birçok reklam filminde rol almıştır. Oyunculuk kariyerine de adım atan Ahu Yağtu, birçok dizi ve filmde rol almıştır. Bazı diziler arasında 90-60-90, Kampüsistan, Savcının Karısı, Kavak Yelleri, Aşk ve Ceza gibi yapımlar bulunmaktadır. Sinema dünyasında da Bir Avuç Deniz adlı filmde rol almıştır.

Özel hayatında da dikkat çeken bir isim olan Ahu Yağtu, 2000 yılında Doğan Akçura ile evlenmiş ancak bu evlilik 5 yıl sürmüştür. Daha sonra 2012 yılında ünlü komedyen Cem Yılmaz ile evlenen Ahu Yağtu’nun bu evlilikten Kemal adında bir oğlu bulunmaktadır. Modellikten oyunculuğa, moda editörlüğünden stil danışmanlığına kadar geniş bir yelpazede kendini gösteren Ahu Yağtu, Türk televizyon ve sinema dünyasında önemli bir yer edinmiştir.

Ahu Yağtu Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*