2006 Idol Sezonu ve Mandisa’nın Kariyeri

2006 yılında Idol yarışmasının jüri üyelerinden biri olan Paula Abdul, People dergisine yaptığı açıklamada Mandisa için “gerçek bir ışık kaynağı” olduğunu belirtti. Yarışmanın diğer yıldızı Danny Gokey ise sosyal medya hesabından Mandisa’nın vefat haberine yıkıldığını ifade etti.

Mandisa’nın menajeri, sanatçının evinde hayatını kaybettiğini doğrularken, ölüm nedeni hakkında henüz bilgi olmadığını belirtti. Sanatçının gerçek adıyla bilinen Mandisa, 2014 yılında yayınladığı “Overcomer” albümüyle en iyi çağdaş Hristiyan müziği kategorisinde Grammy ödülü kazandı.

Hristiyan müziği alanında başarılı bir kariyer inşa eden Mandisa, çeşitli albümleriyle Grammy adaylıkları elde etti. Bunlar arasında 2011 yapımı “What If We Were Real“, 2009 yapımı “Freedom” ve 2007 yapımı “True Beauty” albümleri bulunmaktadır.

2022 yılında yazdığı anı kitabı “Out of the Dark: My Journey Through The Shadows To Find God’s Joy” ile depresyon ve kişisel zorluklarla mücadelesini anlatan Mandisa, Instagram sayfasından yapılan açıklamada dünyanın dört bir yanındaki insanlara cesaret ve umut veren bir ses olduğu vurgulandı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*