Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri Hızla Müdahale Etti

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Muğla’da, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen yangın, kaza ve kurtarma olaylarına hızlı bir şekilde müdahale etti. Bayram tatili süresince, Muğla’da bulunan yerli ve yabancı turistlerin güvenliğini sağlamak amacıyla tüm ekipler teyakkuz halindeydi.

Ekipler, 9 günlük süreçte birçok farklı olaya müdahale etti. Toplamda 88 yangına müdahale edilirken, bunların arasında 25 anız, 12 çöp ve konteyner, 8 araç, 8 moloz, 3 ev, 3 iş yeri ve 1 orman yangını bulunmaktaydı. Ayrıca, ekipler araç trafiği nedeniyle yaşanan kazalara da hızlıca müdahale ederek, 5 sıkışmalı, 1 ölümlü trafik kazası, 19 hayvan kurtarma ve asansörde mahsur kalma gibi 46 kurtarma olayına müdahale etti.

  • Ekipler Teleferik Kazasında Kurtarma Çalışmalarına Katıldı

Büyükşehir itfaiye ekipleri sadece Muğla’daki olaylara değil, aynı zamanda Antalya’da meydana gelen teleferik kazasında da kurtarma çalışmalarına destek verdi. Antalya Tünektepe’deki teleferik kazasında mahsur kalan 174 vatandaş, ekiplerin hızlı müdahalesiyle sağ salim kurtarıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, 6 araç ve 17 personel ile bu kurtarma çalışmalarına destek oldu.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*